LG OLED TV - Light up your world

Wil jij ook genieten van maximale helderheid dankzij zelfoplichtende pixels?
Light up your world of sports, movies of gaming. Wat je ook kijkt, een LG OLED is een ideale TV voor jou. Verbluffend contrast en een adembenemende beeld- en geluidsbeleving.

Ontdek hier alle actiemodellen: LG Cashback OLED/ QNED/ NANOCELLWaarom zou je voor een LG OLED kiezen?
LG OLED TV's hebben zelfoplichtende pixels die aan- en uitschakelen om perfect zwart en
oneindig contrast te bereiken. Dankzij de self-lit pixels kan de kleinste ster aan
de donkerste hemel met absolute precisie en helderheid laten zien.

Geniet van:
Sharp picture:
een zeer scherp beeld voor een ongeziene bioscoop ervaring
Swift response: een snelle weergave voor een betere gameplay
Smooth motion: realistische weergave van alle sportevents
Slim design: dun en artistiek design dat in elke omgeving past

LG OLED EVO technologie:
Een nieuwe generatie OLED paneel exclusief voor de nieuwe G1R series! Het nieuwe paneel van de G1R, samen met de Alpha 9 Gen 4 processor, is in staat om een nog hogere lichtopbrengst te produceren. Dit zorgt voor nóg helderdere beelden en meer contrast.
LG OLED 2021 - Interieur


Complete your space - Een TV dat in je interieur past:
Het ongelooflijk slanke profiel van LG OLED zorgt ervoor dat de Gallery Design TV als een kunstwerk vlak tegen je muur hangt, je interieur verbetert en elegantie toevoegt aan je ruimte. Zo gaat je TV nog beter op in je interieur. Wil je jouw TV niet tegen de muur of op een kast? Dankzij de Gallery Stand kan je het prachtige OLED-beeld ook midden in de kamer zetten. Deze stijlvolle metalen driepoot past op alle OLED-modellen van 48 tot 77 inch. Dankzij het ingebouwd kabelmanagement is de opstelling netjes afgewerkt. De bijgeleverde beugel maakt het makkelijk om kleine apparaten achter op de tv te bevestigen.

*Apart verkrijgbaar


LG OLED 2021 - Sport


Be the superstar - Een Kijkervaring voor een sportfanaat:
Tijdens sportwedstrijden zijn er veel snelle bewegingen die vaak moeilijk te zien zijn of zorgen voor een onduidelijk beeld. Geavanceerde motion handling-technologie vermindert bewegingsonscherpte voor een vloeiendere actie en een duidelijkere kijkervaring. Wees getuige van de snelle en subtiele details van elk spel, zelfs tijdens een snelle sport.

De a9 Gen4 AI Processor zorgt ervoor dat je een geavanceerde kijk- en luisterervaring hebt tijdens het kijken van je favoriete sportwedstrijd.


Sport Alert:

Informeert je voor, tijdens en na de wedstrijd. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je de grote wedstrijden van je favoriete teams mist, zelfs niet wanneer je andere inhoud bekijkt.


LG OLED 2021 - Gaming


Be the game changer - Voor een ultieme game-ervaring:
LG OLED TV's hebben een reactietijd van 1 ms, terwijl de ondersteuning voor VRR, ALLM en eARC voldoet aan de nieuwste HDMI 2.1-specificaties. Deze functies maken snel bewegende inhoud in hogere resolutie en vloeiende, gesynchroniseerde graphics mogelijk, waardoor je een levensechte ervaring krijgt en meer kans hebt om te winnen.

Game Optimizer brengt al je spelinstellingen samen op één plek. Het beeld wordt automatisch aangepast om de graphics te optimaliseren, ongeacht het type spel dat je speelt. Je kunt ook zowel NVIDIA G-SYNC- als AMD FreeSync-technologieën inschakelen, zodat al je games helderder en vloeiender zijn met minder vertraging, haperen en tearing. Deze TV's zullen er ook voor zorgen dat je meer comfort hebt aan je ogen tijdens het gamen. Zo zal deze OLED TV de hoeveelheid blauw licht verminderen!
Modellen 2021LG OLED C1


De C1-tv is verkrijgbaar in 48, 55, 65, 77 en zelfs een gigantische 83 inch! Want film kijken is zoveel leuker op een groot scherm. Film- en sportliefhebbers vinden de ideale keuze in de C1-reeks. Die biedt naast alle voordelen van de B1-reeks ook LG’s nieuwe Alpha9 Gen 4-processor. De Alpha9 Gen4 is de motor die een uitzonderlijke beeld- en geluidservaring zal leveren.

De Alpha9 Gen4 processor zal automatisch detecteren wat voor beelden en geluiden afgespeeld worden en deze verbeteren om de totale kijk- en luisterervaring naar een ongekend niveau te brengen.LG OLED G1


LG OLED evo - de beste OLED ooit:
Met LG OLED evo zet LG een nieuwe standaard. Dit scherm bevat een extra laag, een nieuw materiaal en in samenwerking met de Alpha 9 Gen 4 processor zorgt dit voor een hogere lichtopbrengst. Deze nieuwe opbouw optimaliseert de structuur van het scherm, verfijnt de golflengten van het licht en verhoogt de efficiëntie. Het resultaat is een scherper beeld met verbeterde helderheid.

Gallery Design:
Samensmelting met je muur
Het ongelooflijk slanke profiel van LG OLED zorgt ervoor dat de Gallery Design TV als een kunstwerk vlak tegen je muur hangt, je interieur verbetert en elegantie toevoegt aan je ruimte.

LG Smart TV's: 'Magisch' entertainment


Al je favoriete diensten samen:
Toegang tot Disney+, de Apple TV-app, Netflix en. Kies uit de nieuwste films, tv-shows, documentaires en live sport en meer, je vindt ze allemaal hier op één plek.

Nieuwe Magic Remote - Meer dan gewoon een afstandsbediening:
De vernieuwde Magic Remote heeft een ergonomisch ontwerp dat gemakkelijk in de hand ligt, en dankzij het aanwijs- en scrolsysteem kun je sneller zoeken. Ingebouwde AI biedt eenvoudige toegang tot diensten, terwijl sneltoetsen voor belangrijke contentaanbieders je snelkoppelingen geven naar al je favorieten. Daarnaast heb je nu ook Magic Tap, een slimme nieuwe truc die je telefoon met je tv verbindt.