Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Knie
Vergroot
Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Knie
Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Knie
Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Knie
Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Knie
Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Knie
 • Intensiteitsniveau: 99
 • Draadloos/oplaadbaar: 
 • Instelbare timer: 
 • Klinisch bewezen: 
 • Afstandsbediening: 
 • Meer specificaties
399,00
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u00 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

RevitiveBloedsomloopstimulator Revitive Medic Knie

Onze knie is één van de grootste gewrichten van ons lichaam, maar ook één van de meest gecompliceerde. In een gezonde knie worden de uiteinden van uw dijbeen en scheenbeen bedekt met een stevig kraakbeen waardoor de botten vrij tegen elkaar kunnen bewegen. Door artrose slijt het harde kraakbeen waardoor het dun wordt. Revitive Medic Knie Drievoudige Werking van de nieuwste generatie combineert de stimulatie van de benen met behulp van de voetsteun en de stimulatie van de dijen met behulp van de Dijbeen-Elektroden, voor een doelgerichte verlichting en efficiënt beheer van de kniepijn of symptomen die worden veroorzaakt door artrose aan de knie. Het gebruik van het apparaat is tevens aanbevolen na een knieoperatie.

Zijn doeltreffendheid is klinisch bewezen voor:
- Verlichting van pijnen en stramheid van het kniegewricht
- Versterking van de beenspieren voor het steunen en stabiliseren van de knie
- Stimuleren van de bloedsomloop in de knie, voor een betere gezondheid van het gewricht
- Vermindering van de zwelling van de knieën, voeten en enkels
- Een langere pijnloze beweging bevorderen.
- Verlichting van krampen en pijn in de benen
Bij Revitive zijn we van mening dat elk succes het resultaat is van een positieve houding tegenover uw gezondheid. Wij bieden u al meer dan 20 jaar therapeutische oplossingen zonder medicatie dankzij de klinische en wetenschappelijke ontwikkelingen van onze partners in samenwerking met vaatchirurgen en kinesitherapeuten in onze afdeling Onderzoek & Ontwikkeling en onze continue programma’s voor klinische tests in het ziekenhuis. Dankzij onze expertise kunnen wij u gepatenteerde hoogwaardige systemen en technologieën bieden die klinisch werden getest en waarvan de doeltreffendheid werd bewezen door proeven die werden gepubliceerd in internationale medische tijdschriften en beschikbaar zijn op Revitive.fr.

Revitive Medic Knie van de nieuwste generatie maakt gebruik van onze gepatenteerde OxyWave®-technologie dankzij zijn professionele intensiteit om de spieren van uw dijen, benen en voeten te stimuleren.
Dankzij zijn unieke Knieprogramma, biedt het apparaat u krachtige stimulatie van de quadriceps door middel van elektroden, om de spieren te versterken en de knie te ondersteunen.
Het unieke Medic Programma stimuleert de benen door middel van de voetsteun, verbetert de veneuze terugstroom die vaak wordt getroffen door het gebrek aan mobiliteit dat vaak wordt veroorzaakt door artrose aan de knie. Het programma stuurt elektrische pulsen onder de voetzool waardoor het samentrekken en ontspannen van de beenspieren wordt geactiveerd, zoal een pomp. Hoe meer je spieren werken, hoe meer de spieren samentrekken en hoe eenvoudiger de aders het bloed naar het hard kunnen pompen. Bij regelmatig gebruik verstevigt de Revitive-technologie de beenspieren en verbetert het apparaat actief de bloedsomloop om de goede gezondheid van uw benen te waarborgen.
Het gepatenteerde IsoRocker®-systeem met een maximale helling van 20°, maakt lange bewegingen van het enkelgewricht mogelijk om een hiel-teenbeweging te maken terwijl de beenspieren samentrekken en ontspannen. Deze kantelbeweging is een oefening van het enkelgewricht zonder overmatige druk op de voeten en benen.

De dubbele modus maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS) en transcutane elektrische neurostimulatie (TENS), voor de verlichting van chronische artrose-, gewrichts-, spier- en zenuwpijnen in de voeten, benen en knieën, alsook de rug en schouders.
Plan een dagelijkse sessie van 30 minuten om uw benen te stimuleren met behulp van de voetsteun op het ritme van uw dag, terwijl u comfortabel gaat zitten. Gebruik de dijbeen-elektroden 5 keer per week gedurende 20 minuten om uw quadriceps te stimuleren.
Het apparaat is oplaadbaar, met een autonomie van de batterij van 210 minuten, dit stemt overeen met een behandeling van één week met de voetsteun. De timer kan worden versteld, zodat u uw sessies kan aanpassen aan uw beschikbaarheid. Met behulp van de Pauze-functie kan u uw sessie pauzeren en later hervatten wanneer u dat wenst.
De behandeling van de bloedsomloop Revitive maakt geen gebruik van medicijnen, om te voorkomen dat verschillende geneesmiddelen met elkaar interfereren, waardoor uw gezondheid zou worden beïnvloed. Aanbevolen bij een slechte
bloedsomloop. Als u al steunkousen gebruikt, kan u deze blijven dragen tussen uw Revitive-sessies.
Wandel langer zonder pijn met Revitive.

Hoe werkt het in 3 stappen?
Het apparaat werd ontworpen om uw symptomen op comfortabele en doeltreffende wijze te verlichten:
1.Zet u comfortabel in uw leunstoel en plaats uw blote voeten op de voetsteunen.
2.Stel de timer en intensiteit van de stimulatie in op de niveaus die u het beste bevallen met behulp van de afstandsbediening. Verhoog het intensiteitsniveau progressief op het toestel tot u comfortabele elektrische impulsen van de kuitspieren voelt.
3.Ontspan u en laat Revitive het werk doen: een sessie van 30 tot 60 minuten per dag is aanbevolen. De kuitspieren worden afwisselend samengetrokken en ontspannen, wat een pompend effect creëert in de aders om de veneuze terugstroom te activeren. Het bloed wordt dus vanaf de onderkant van de benen voortgestuwd naar het bovenlichaam om uw bloedsomloop te stimuleren.
Voor een doeltreffende werking van het apparaat, moet u het regelmatig gebruiken gedurende 6 tot 8 weken.

Ontdek al onze gebruikstips en met name de tips betreffende de elektroden om lichamelijke pijn aan te pakken op onze website revitive.fr.
Wandel langer zonder pijn met Revitive.

Dit apparaat is een medisch hulpmiddel en heeft contra-indicaties – Niet gebruiken in de volgende gevallen:
- Bij het dragen van een elektronisch geïmplanteerd apparaat, zoals een pacemaker of een automatische implanteerbare cardioverter-defibrillators (AICD)
- Bij personen die zwanger zijn
- Bij bestaande diepveneuze trombose (DVT)
Geleverd met bijsluiter, 2 lichaamselektroden REVITIVE, netstekker

Sterke punten:
- Revitive Medic Knie van de nieuwste generatie - De volledige Revitive-expertise in combinatie met de gepatenteerde Oxywave-technologie om knie- en beenpijn te bestrijden. 
- Het Revitive-apparaat werd speciaal ontworpen voor de behandeling van problemen met de knie, dankzij de drievoudige werking en dubbele technologie die zich richt op de dijen en volledige benen. Exclusief Knieprogramma. 
- Richt zich ook op andere lichaamsdelen en verlicht er de pijn dankzij de elektroden en dubbele EMS- + TENS-technologie.
- Gebruiksvriendelijk - Organiseer uw behandeling afhankelijk van de gewenste tijd en intensiteit, dankzij de 2 programma’s “Medic” en “Knie”. Handig dankzij de batterij met een autonomie die overeenstemt met een behandeling van 1 week. 
- Erkend medisch hulpmiddel. Ontwikkeld door vaatchirurgen. CE-markering. 2 jaar garantie.  
 

Volledige beschrijving

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

Specificaties

Product

 • Krëfel code21007197
 • MerkRevitive
 • EAN5060217495995

Fysieke eigenschappen

 • KleurWit en zwart
 • Display
 • Klinisch bewezen
 • Draagbaar

Functies

 • Intensiteitsniveau99
 • Draadloos/oplaadbaar
 • Instelbare timer
 • Afstandsbediening

Meegeleverde accessoires

 • Opbergtas

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag