Kies jouw winkel voor afhaling
Gratis levering*
Click&Collect
Morgen bij je thuis
Levering 7 op 7
Specificaties |
---|
Vorm Rond |
Hoogte 5.5 cm |
Diameter 30 cm |
Aantal pannen 1 |
Type pan Braadpan |
Algemene eigenschappen |
---|
Vorm Rond |
Hoogte 5.5 cm |
Diameter 30 cm |
Aantal pannen 1 |
Type pan Braadpan |
Fysieke eigenschappen |
---|
Materiaal Gesmeed aluminium |
Materiaal handvat Bakeliet |
Kleur Zwart |
Anti-aanbaklaag |
Thermo spot |
Materiaal binnenkant Keramische antikleeflaag |
Geschikt voor |
---|
Gasfornuis |
Elektrische kookplaat |
Keramische kookplaat |
Inductie |
Oven |
Maximale oventemperatuur 150 °C |
Geschikt voor Multifunctioneel |
Gebruiksgemak |
---|
Geschikt voor vaatwasmachine |
Hittebestendig handvat |
Deksel |
---|
Deksel inbegrepen |
Product informatie |
---|
Krëfel code 23004277 |
Merk Demeyere |
EAN 5412191236307 |
Verkoperscode 23630 |
Alu Comfort
De Alu Comfort bakpannen liggen goed in de hand, zijn licht en toch zeer sterk. De 5 mm dikke aluminium bodem zorgt voor een goede geleiding van de warmte. De innovatieve Radiant® bodem heeft een unieke vorm en zorgt voor een verhoogde stabiliteit . De Keravis Extreme antiikleeflaag bestaat uit 3 lagen met keramische versterking. Voor de Alu Comfort pannen biedt Demeyere een garantie van 5 jaar op alle productie- en materiaalfouten; geen garantie voor professioneel gebruik.
PRODUCTDETAILS
1. Aluminium
Aluminium weegt slechts een derde van staal en is dus makkelijk hanteerbaar. De 5 mm dikke body uit gesmeed aluminium garandeert een perfecte warmteverdeling en snelle opwarming op alle type kookplaten.
2. Radiant®
De unieke Radiant® bodem creëert een groter contactoppervlak met het fornuis. Dit zorgt voor een verhoogde stabiliteit en een nog betere connectie met uw inductieplaat.
3. Greep
De bakelieten greep ligt comfortabel in de hand en is zeer ergonomisch. Hittebestendig tot 150°C.
4. Antikleef
De Keravis Extreme antikleeflaag bestaat uit 3 lagen met keramische versterking. Ideaal voor het bakken van delicate producten zoals vis, gepaneerde producten en eiergerechten.
Olie of boter?
Bij het bakken in een bak-/koekenpan met antikleeflaag is het belangrijk dat je de juiste vetstof kiest. Gebruik bij voorkeur boter, margarine, of een olie die bestand is tegen hogere temperaturen zoals arachide- of maïsolie. Olijfolie van eerste persing (“extra vierge”) is niet aan te bevelen: de natuurlijke smaak en de geurstoffen in de olie verbranden te snel en zorgen voor een kleverige film in de pan. Indien je toch olijfolie wenst te gebruiken, kies dan voor geraffineerde olijfolie.
Gebruiks- en onderhoudstips
Voor het maximaal behoud van de antikleefeigenschappen raden we aan geen gebruik te maken van scherpe voorwerpen en niet in de pan te snijden. Gebruik keukengerei van nylon, silicone of hout. Stapel de pannen niet in elkaar bij het wegbergen, of gebruik panbeschermers. We raden af om uw bakpan in de vaatwasser te reinigen omdat de wasproducten voor de vaatwasser meer en meer agressief worden en uw bakpan kunnen aantasten.