Google | Chromecast V3

€ 29,95
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Google Chromecast V3
Google Chromecast V3
Google Chromecast V3
Google Chromecast V3
Google Chromecast V3
  Google Chromecast V3
  Google Chromecast V3
  Google Chromecast V3
  Google Chromecast V3
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20*
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo

   Beschrijving

   Google Chromecast V3

   Wat is Chromecast?
   Chromecast is een apparaatje voor mediastreaming dat wordt aangesloten op de HDMI-poort van je tv. Je kunt gewoon je bestaande mobiele apparaat gebruiken om video's en meer naar je huidige tv te sturen. Chromecast werkt met je iPhone®, iPad®, Android-telefoon en -tablet, Mac®- en Windows®-laptop en met Chromebooks.

   Een makkelijke manier om video, muziek en games op je tv weer te geven
   Je telefoon wordt een begrijpelijke, effectieve afstandsbediening. Open je favoriete mobiele apps voor snelle toegang tot onder andere je tv-programma's en afspeellijsten. Geen nieuwe inloggegevens of downloads vereist.

   Tik op het cast-icoon om je favoriete content weer te geven op het grote scherm
   Je kunt met je telefoon overal in huis gemakkelijk zoeken, browsen, afspeellijsten maken en de tv bedienen.* Bovendien kun je de telefoon gewoon voor andere dingen blijven gebruiken zonder de afgespeelde muziek te onderbreken en zonder dat de accu snel leegraakt.

   Onbeperkt entertainment, geheel volgens jouw planning
   Met Chromecast heb jij de controle. Je kunt kiezen uit meer dan 200.000 tv-programma's en films, 30 miljoen nummers plus radio, sport, games en meer. Ontdek een groot aanbod aan gratis, betaalde of abonnementscontent van honderden apps.*

   Supersnel streamen
   Chromecast streamt content vanuit de cloud, zodat je over de hoogste kwaliteit 1080p HD-video en surround sound beschikt. Dankzij de ondersteuning van 2,4/5 GHz wifi en een ingebouwd adaptief antennesysteem beschik je over een hoge videoresolutie en hoeft er minder te worden gebufferd.

   Maak een fotolijst van je tv
   Als je niet aan het casten bent, kun je je tv-scherm omtoveren in een decor met prachtige beelden. Pas je tv-scherm aan met Google Foto's, Facebook, Flickr, beroemde kunstwerken, enzovoort.

   Toon je Android-scherm*
   Toon alles wat je op je compatibele Android-telefoon of -tablet ziet naar de tv. Je kunt je vakantiefoto's en video's, social media sites, presentaties, ... nu groter dan ooit weergeven.

   Toon elke willekeurige website
   Alles wat je online vindt, kun je weergeven op je tv. Je kunt alles vanuit de Chrome-browser van je laptop weergeven op het grote scherm.

   Groots gamen
   Verander je tv-scherm in een spelbord, racecircuit, dansvloer of triviaquiz. Met Chromecast kan iedereen meespelen met zijn eigen telefoon en de actie live op het grote scherm volgen.

   Ontdek meer over de Google Chromecast >

   Specificaties

   Type:
   Media streamer
   HD type:
   Full HD (1080p)
   HDMI:
   Bluetooth:
   WiFi:
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk