TEL-Samsung-Galaxy-Z-FLIP/FOLD-6-page-banner-image
TEL-Samsung-Galaxy-Z-FLIP/FOLD-6-page-banner-image
TEL-Samsung-Galaxy-Z-FLIP/FOLD-6-page-banner-image

Galaxy Unpacked

Vind hier alle info over de nieuwe producten die Samsung lanceerde op het Galaxy Unpacked event op 10 juli!
T

Galaxy Fold6

Ontdek de nieuwe Galaxy Z Fold6, de ultieme foldable smartphone. Met een verbeterd dubbel scharnier en een minder zichtbare vouwlijn is deze smartphone duurzamer en gebruiksvriendelijker. Het stijlvolle design is slechts 12,2 mm dik en weegt 239 gram, perfect voor onderweg. Binnenin schuilt de kracht van een mini-pc, met een groot 7.6 inch edge-to-edge scherm voor maximale productiviteit.Dankzij de nieuwste Galaxy AI kun je meerdere vensters tegelijk openen, objecten eenvoudig opzoeken met Circle to Search en volledige pagina's vertalen. De Galaxy Z Fold6 biedt heldere beelden met Vision Booster en realistischer gamen dankzij verbeterde Ray Tracing. Aangedreven door de Snapdragon® 8 Gen 3 chipset en een geavanceerd koelsysteem, geniet je van optimale prestaties zonder oververhitting. Verkrijgbaar in de kleuren Silver Shadow, Pink en Navy, is de Galaxy Z Fold6 dé smartphone voor de toekomst.

Galaxy Fold6

Flip6 01

Galaxy Flip6

Maak kennis met de Galaxy Z Flip6, de meest complete Flip tot nu toe. Met een verbeterd dubbel scharnier en een stevige Armor Aluminium behuizing met Gorilla Glass Victus2, is deze smartphone bestand tegen druk, krassen en deuken. De matte look in Silver Shadow, Blue, Yellow en Mint zorgt voor een moderne uitstraling.

Binnenin biedt de Galaxy Z Flip6 een batterij van 4.000 mAh, een krachtige Snapdragon® 8 Gen 3 chipset en een verbeterd koelsysteem. Geniet van je favoriete content op apps zoals TikTok en YouTube, en leg de beste herinneringen vast met de 50 megapixel camera. De Flex Window is expressiever dan ooit, met interactieve wallpapers en snelle reacties op berichten zonder je telefoon open te klappen.

De Galaxy Z Flip6 is je perfecte reisgenoot met de Interpreter functie en AI-technologieën voor de beste foto's en video's. Ontdek een nieuwe manier van content maken, dag en nacht, met de unieke functies van de Galaxy Z Flip6.

Galaxy Flip6

Watch7 01

Galaxy Watch 7 & Ultra

Galaxy Watch7 Ultra

Ontdek de nieuwe Galaxy Watch7 Ultra, ontworpen voor elke uitdaging. Met een robuuste titanium body en saffierkristalglas is hij extreem stevig en waterbestendig tot 100 meter. Dankzij de nieuwste 3nm chipset en geoptimaliseerde BioActive Sensor geniet je van soepele prestaties en nauwkeurige metingen. Track je workout met één druk op de Quick Button, en blijf gemotiveerd met gepersonaliseerde adviezen via de Energy Score en Booster Card. Met de Emergency Siren functie ben je altijd veilig. De dual-frequency GPS en een batterijduur tot 100 uur maken deze watch onmisbaar voor elke avonturier.

Galaxy Watch7

Ontdek de nieuwe Galaxy Watch7, uitgerust met de nieuwste 3nm chipset en dubbel GPS-systeem voor soepele prestaties en nauwkeurige navigatie. De geoptimaliseerde BioActive Sensor2 biedt betrouwbare gezondheidsmetingen. Blijf gemotiveerd met de Energy Score en Booster Card, en verbeter je trainingen met gepersonaliseerde HR- en FTP-zones. Maximale prestaties, persoonlijke inzichten.

Buds3Pro

Galaxy Buds3 Pro

Galaxy Buds3 Pro

Ervaar het ultieme geluid met de Galaxy Buds3 Pro en de kracht van Galaxy AI. Met Hi-Fi speakers en dubbele versterkers geniet je van verfijnd geluid en krachtige bas. De verbeterde Auto Noise Adjustment (ANC) past zich automatisch aan je omgeving aan voor optimale geluidskwaliteit.

Geniet van heldere telefoongesprekken met Super Clear Call en schakel Real-Time Translation in voor moeiteloze communicatie in het buitenland. Dankzij een op 3D-scans gebaseerd ontwerp zijn de Buds comfortabel en intuïtief in gebruik, met Touch Swipe en Pinch Control. Vind ze gemakkelijk terug met het nieuwe lichtgevende design.

Samsung Galaxy produits

  Fold6

  Flip6

  Watch7 Ultra

  Watch7

  Buds3 & Buds3 Pro

  Accessoires

  Geüpdatet op 10 juli 2024