SDA-Aspirateur-balai-Swirl-Review-Banner-Mobile
SDA-Aspirateur-balai-Swirl-Review-Banner-Wide
SDA-Aspirateur-balai-Swirl-Review-Banner-Wide

WIJ DEDEN DE TEST!

De dagen worden langer en de vogels fluiten, de lente is bijna hier! Het is tijd om de ramen te openen, het huis te verluchten en een lenteschoonmaak te houden. De Swirl Quinyo zal je beste vriend zijn voor dit. We hebben het voor jou op de proef gesteld! Ben je benieuwd naar de resultaten? Vind ze hieronder! Je kan ook deelnemen aan onze wedstrijd en kans maken om dit apparaat te winnen!
Deel
SDA-Swirl-Quinyo-inthebox

Specificaties - in the box

 • Spanning: 25,9 V

 • Autonomie: 60 minuten

 • Gemotoriseerde kop voor alle soorten vloeren 

 • 1 borstel voor parket 

 • 2 accessoires 

 • Verwisselbare batterij en oplaadstation aan de muur

 • Gewicht: 2,9 kg

 • 1 zak om vuil en stof op te vangen
SDA-Swirl-Quinyo-ergonomie

Ergonomie

De Quinyo is een moderne steelstofzuiger in het wit met een paar beige accenten. Het heeft een modern ontwerp en is geschikt voor alle soorten interieurs. Het is dus niet langer een probleem om je stofzuiger zichtbaar in je huis of flat te laten staan. Toen we hem testen, merkten we meteen dat het heel gemakkelijk was om de stofzuiger in elkaar te zetten. Het is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Zodra je de verpakking opent, is je stofzuiger in een paar klikken klaar voor gebruik! 

SDA-Swirl-Quinyo-design

Design

Bovendien heeft de Quinyo LED's aan het uiteinde van de borstel, waardoor je gemakkelijk het vuil kunt zien tijdens uw schoonmaak sessie. De Quinyo heeft rubberen wielen, waarmee je op elk type vloer kunt stofzuigen zonder bang te zijn deze te beschadigen. Bovendien kan deze stofzuiger heel gemakkelijk worden omgebouwd tot een kruimeldief en kunnen de meegeleverde accessoires tijdens het stofzuigen snel worden aangepast en verwisseld. Zo kun je gemakkelijk vuil opzuigen op je tafel, of op moeilijk bereikbare plaatsen.

SDA-Swirl-Quinyo-entretien

Onderhoud

Het grote pluspunt van dit product dat het verschil maakt, is de zak voor het opvangen van vuil en stof. In tegenstelling tot de meeste steelstofzuigers heeft de Quinyo een zak waarin al het vuil wordt opgezogen. Dit maakt het zeer gemakkelijk om het stofreservoir te legen, gewoon het reservoir openen, het zakje nemen en weggooien, en dat is het! 

SDA-Swirl-Quinyo-batterie

Batterij

Bovendien vindt u twee batterijen bij de stofzuiger, één in de stofzuiger zelf en de andere ernaast. Het is mogelijk uw stofzuiger op te laden terwijl u de tweede batterij op de muurbevestiging laat zitten, maar de laatste wordt niet tegelijkertijd opgeladen. Het laadstation heeft een intelligent systeem dat detecteert of de stofzuiger is aangesloten aan het stopcontact en deze voorrang geeft bij het laden. U kunt de tweede batterij echter opladen wanneer u stofzuigt, zodat u de twee batterijen op elk moment kunt verwisselen.

SDA-Swirl-Quinyo-aspiration-puissance

Zuigkracht

De Quinyo heeft een standaard zuigstand en een boost functie. De Quinyo heeft ook een trigger om de startknop te vergrendelen, zodat u de knop niet hoeft in te drukken tijdens uw sessie. Bovendien is één van de grote pluspunten dat de Quinyo een zuigtijd van 30 minuten heeft. Als u de twee batterijen combineert, kunt u uw sessie verlengen tot 60 minuten en met de turbofunctie!

SDA-Swirl-Quinyo-accessoires

Accessoires

Deze stofzuiger wordt geleverd met een paar accessoires, waaronder een vloerborstel die heel gemakkelijk te verwisselen is met de andere borstel. Deze helpt echt om je vloer op een zachte manier te stofzuigen. Bovendien wordt de stofzuiger geleverd met een kleine stofborstel en een lang mondstuk om stof uit hoeken te verwijderen. Beide accessoires kunnen handig worden opgeborgen in de wandhouder.

Ontdek de Quinyo

  Volg ons

  Ontdek onze socialemediakanalen

  Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Geüpdatet op 28 jul. 2022
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2023

  Inloggen

  Welkom bij Krëfel

  Vul je gegevens in en ga verder

  Nog geen account? Registreer

  Wachtwoord vergeten?

  of