Fujifilm | instax mini EVO - Zwart

€ 185,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Verlanglijst
Fujifilm instax mini EVO - Zwart
Fujifilm instax mini EVO - Zwart
Fujifilm instax mini EVO - Zwart
Fujifilm instax mini EVO - Zwart
Fujifilm instax mini EVO - Zwart
Fujifilm instax mini EVO - Zwart
Fujifilm instax mini EVO - Zwart
  Fujifilm instax mini EVO - Zwart
  Fujifilm instax mini EVO - Zwart
  Fujifilm instax mini EVO - Zwart
  Fujifilm instax mini EVO - Zwart

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20*
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 185,00
   Op bestelling (2 - 4 weken)
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Fujifilm instax mini EVO - Zwart

   Sommigen zien alleen het gewone. Jij niet. En dat doet de nieuwe instax mini Evo hybride camera ook niet. In plaats daarvan brengt dit slimme analoge toestel datgene tot leven waarvan je houdt. Elke hoek, in alle kleuren, met alle creatieve mogelijkheden.

   Show how you see the world

   Creativiteit is het allerbelangrijkste. Daarom brengt de instax mini Evo eindeloze mogelijkheden binnen handbereik. Hiermee kan je jouw unieke standpunt uiten en de prachtige nuances van het leven delen, hetzij als een directe fysieke afdruk, hetzij als een vastgelegd moment dat social media waardig is.

   100 manieren om jezelf uit te drukken

   Verbluffend, suggestief, dynamisch. Interessant, opvallend, verrassend. Met 10 lenseffecten en 10 filmeffecten kun je precies de visie creëren die je in gedachten hebt. Experimenteer met de levendigheid, ga voor retro, voeg zachtheid toe aan de focus, verlies de kleur - het is jouw opname, er zijn 100 manieren om jouw wereld vast te leggen, dus neem het heft in eigen handen.exact vision you have in mind. Experiment with the vividness, go retro, add softness to the focus, lose the colour - it's your shot, there's 100 ways to capture it, take control.

   Lensring

   Draai aan de lens van de mini Evo om de 10x lenseffecten te doorlopen en iets unieks te maken.

   Filmkeuzeknop

   Een unieke hands-on ervaring. Draai aan de filmknop, hoor die geruststellende klik en je hebt de instelling voor het filmeffect aangepast - je hebt er 10 om uit te kiezen.

   Klaar om af te drukken?

   Trek de afdrukhendel naar rechts en geniet van een veel meer tactiele, fysieke en boeiende analoge foto-ervaring.

   Jouw favoriete momenten, opgewaardeerd

   Jouw herinneringen zijn het nu nog meer waard om vereeuwigd te worden op onze hoge-resolutie prints. We hebben de resolutie verdubbeld ten opzichte van onze vorige hybride modellen en de resultaten zijn verbluffend. Kies voor de instax-Rich Mode voor een heldere en overweldigende weergave of de instax-Natural Mode voor een koele en klassieke afwerking. In beide gevallen kan je alles vastleggen en vervolgens afdrukken wat je mooi vindt.

   Een modus voor elke stemming

   Overtref je verwachtingen met de mini Evo - het perfecte gereedschap om je ervaringen vast te leggen. Pas de belichting aan, wijzig de witbalans, zet de flitser aan of uit en selecteer zelfs de macromodus als de stemming om een close-up vraagt. En als je zin hebt om zelf voor de camera te staan, kan je een beroep doen op de zelfontspanner.

   Haarscherpe afwerking

   We zijn uitgegaan van een klassiek ontwerp en hebben het silhouet van de mini Evo gestroomlijnd met een slanke, luxueuze, haarscherpe afwerking.

   Jij. Ingelijst.

   Selfies zijn slechts een armlengte verwijderd, dankzij de ingebouwde selfiespiegel. Zorg voor het juiste frame, controleer de belichting en neem de foto.

   Dubbele opname

   Ja, je ziet dubbel. De mini Evo heeft dubbele ontspanknoppen. Eén voor portretopnamen en één voor landschapsopnamen. Graag gedaan hoor.

   Uitgebreide opslagmogelijkheden

   Een oplaadpoort EN een micro SD slot. Alle stroom en alle opslag die je nodig hebt voor honderden potentiële meesterwerken ter grootte van een creditcard.

   Smartphoneprinter

   instax mini Evo app geopend? Check. Smartphonefoto geselecteerd? Check. Waar wacht je dan nog op? Crop je foto, roteer hem, stel de helderheid, het contrast en de verzadiging bij, voeg een filter toe en druk vervolgens je minimeestwerk rechtstreeks vanaf je smartphone af.

   Afstandsbediening

   Hou je ogen op de opname gericht en ga handsfree. Verbind gewoon je smartphone met je mini Evo en hé presto, je hebt nu een ontspanknop op afstand. Ideaal voor groepsfoto's, kunstzinnige portretopstellingen en zelfs uitdagendere opnames van wilde dieren.

   Opgeslagen door de app

   Het is altijd goed om iets te delen. Daarom verandert de mini Evo je smartphone in je eigen afdrukgalerij, waarbij elke afgedrukte foto wordt opgeslagen in een handig digitaal formaat. Op die manier kan je jouw foto's makkelijk posten op social media.

   Specificaties

   Type printer:
   Printer
   Gebruikslocatie:
   Mobiel
   Afdruktechnologie:
   Zero Ink
   Bediening:
   Bedieningsknoppen
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk