Neo Qled banner mobile
Neo QLED banner
Neo QLED banner


Samsung - Neo QLED


Ben jij klaar voor de nieuwe Neo QLED van Samsung? Samsung Neo QLED TV’s passen het beeld aan op basis van de kijkomstandigheden én op basis van wat je kijkt. Of je nu een filmfreak, hardcore gamer, sportfanaat, lifestyle lover, stijlgoeroe of mobile champion bent, Samsung heeft de TV die bij jou past. Kortom, er is een Samsung TV voor iedereen.
Neo QLED Video

Ontdek hier de nieuwe Neo QLED van Samsung:

Leer de Neo QLED kennen in 2 minuten! Hier stellen we je voor aan de nieuwste technologieën en aan alles wat dit 2021 gamma je kan bieden.


Beeldkwaliteit - beeld tot een nieuw niveauHIF-NEOQLED-Quantum-Matrix-Technology-Pro

Ultrakleine led's voor een subliem contrast:

De Quantum Matrix Technology zorgt voor een ultrafijne en precieze controle over het contrast en de helderheid. Zo vermijdt de TV ongewenst licht rond heldere voorwerpen die als storend kunnen worden ervaren. Je geniet van de beelden zoals het hoort. Je zal hierdoor beelden krijgen met diepe zwartwaardes, subtiele lichtnuances en een superieure helderheid.

AI Upscaling verwijdert ruis uit de beelden. Het maakt randen scherper, herstelt de kleinste details in het beeld en zet elk beeld om naar 4K of 8K-resolutie.HIF-NEOQLED-NeoQuantum-Processor-8K-Image

Snelle smart TV die beeldkwaliteit verbetert naar 8K:

De Samsung Neo Quantum Processor 8K* is het kloppende hart van je Neo QLED TV. Hij zorgt voor alle beeldbewerkingen.

De processor meet het geluid in de kamer en past het volume aan zodat je de TV altijd duidelijk hoort en optimaliseert de klank op basis van de kamerakoestiek. Ook in de Neo QLED 4K-modellen vind je de Neo Quantum Processor.

*Neo Quantum Processor 8K is alleen beschikbaar op de QN800A en de QN900A.HIF-NEOQLED-Anti-Reflection-Image

Beeld past zich aan op basis van de content en de omgeving:

Anti-reflection is een slimme filter op het scherm die reflecties tegengaat. Zo kan je zelfs op klaarlichte dag naar een film kijken, zonder hinderlijke reflecties en geniet je van het uitstekende contrast van je Neo QLED TV.

Een (Neo) QLED TV met Adaptive Picture zorgt ervoor dat je steeds van het beste beeld geniet. Hij past het beeld scène per scène aan op basis van het omgevingslicht in de kamer. Je geniet van optimaal contrast en een gepaste helderheid, zodat het beeld aangenaam is ongeacht de kijkomstandigheden.Smart - gemakkelijk gebruik van je TVHIF-NEOQLED-Apps

Snelle toegang tot al je app's:

De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streamingdiensten en games. Je vindt alles in een oogopslag terug en enkele toetsen volstaan om van Netflix naar YouTube, Videoland of Apple TV+ te surfen.

Multi View laat je toe om het scherm op te delen in vier* of twee** zones. Je kan in elke zone een andere bron bekijken.
Thuiswerken wordt steeds meer een realiteit. En natuurlijk is het veel handiger te werken op een groot scherm dan op een klein. Samsung maakt het je gemakkelijk om daarvoor je TV te gebruiken. Of gebruik Samsung DeX om supereenvoudig apps van je smartphone op TV te gebruiken.

*Op de 8K-modellen, QN800A en hoger / **Op de 4K-modellen, AU9000 en hogerHIF-NEOQLED-Webcam-Image

Voer videogesprekken op het grote scherm:

In contact blijven met vrienden of familie via het grote scherm? Dat kan. Sluit je USB webcam* aan op je Samsung TV en gebruik de Google Duo app om elkaar te bellen. Schakel Multi View in terwijl je een fitness-video volgt. Op het webcam-beeld kan je dan perfect zien of je houding wel correct is.

*Alleen ondersteuning van onderstaande Logitech webcams: C920, C920s, C922, C922x, C925e, C930e. In de loop van 2021 zullen meerdere webcams ondersteund worden.Gaming Features

Een optimale game- ervaring:

De nieuwe (Neo) QLED TV’s zijn bij uitstek geschikt voor gaming. Motion Xcelerator Turbo+ zorgt voor optimale bewegingsscherpte zodat je in 4K@120Hz elk detail haarscherp ziet en beelden mooi vloeiend zijn.


Instellingen aanpassen tijdens het spel gaat moeiteloos dankzij de nieuwe Gaming Bar, en je kan nu zelfs gamen in 21:9 of 32:9 UltraWideGame view*.

*Enkel voor PC gamesDesign - geen randen meer rondom het beeldInfinity screen

99% randloosscherm:

Een TV die voor 99% uit beeld bestaat, zonder zichtbare beeldrand en met een ultraslank profiel.

  • Het InfinityOne Design staat garant voor een superslanke TV. De fijne rand rond het beeld is nauwelijks zichtbaar, en het toestel is met amper 15 mm dikte echt superdun, van top tot teen. Of je het nu ophangt aan de muur of op een TV-meubel plaatst, dit ontwerp focust al je aandacht op het beeld.

  • De TV staat centraal in de woonkamer, en mag dus best een blikvanger zijn. Met het nieuwe Air Slim Design heeft Samsung zijn TV’s superslank gemaakt. Ze zijn amper 25 mm dik (Verschilt per model/serie). Het slanke ontwerp straalt niet alleen elegantie uit, het oogt ook fantastisch ongeacht of je het op een meubel plaats of aan de muur hangt.TV aan de muur

Een mooie TV, ook als hij uit staat:

Met de nieuwe Slim Fit Wall-Mount is wandmontage in een handomdraai gebeurd. Op de TV monteer je twee beugels, elk met één schroef. Vervolgens haak je de TV aan de muurbeugels en klaar.


Dankzij Ambient Mode+ heeft je TV ook een functie als hij uitstaat, bijvoorbeeld als fotolijst. Of kies voor een decor dat de kleur matcht met je woonkamer; zo integreer je je TV perfect in je interieur.


Slordige kabels wegwerken is nu nog gemakkelijker. Al je randapparatuur sluit je aan op de Slim One Connect Box. Eén enkele kabel van 2,5 meter lang, de One InvisibleCable, verbindt de TV met de Slim One Connect Box en voorziet het toestel zelfs van stroom! Zo creëer je een nette, mooi afgewerkte opstelling.Geluid - een fantastische audio-ervaringQ-symphony Samsung

Soundbar en TV speakers werken samen voor intens geluid:

Dankzij de Q-Symphony werkt de soundbar samen met de speakers aan de bovenzijde van je Neo QLED TV. Zo lijken de stemmen meer uit het scherm te komen en creëert het een indrukwekkende en overtuigende audioervaring.


Met dank aan de nieuwste Samsung audiotechnologie, Object Tracking Sound, hoor je het geluid bewegen, perfect in lijn met de actie op het scherm. Neo QLED's creëren een fantastische audio-ervaring, zo realistisch dat je zelfs met je oren de actie volgt.


Active Voice Amplifier is een innovatieve functie die omgevingsgeluid detecteert en het volume van de dialoog automatisch aanpast zodat die perfect verstaanbaar blijft, zonder dat je de volumeknop hoeft te gebruiken. Mis geen enkel woord meer als de stofzuiger de stilte verstoort, of wanneer de kinderen herrie maken.Eco - zonne-energie en gerecycleerd materiaalMilieu

Een duurzame afstandsbediening met zonnecellen voor al je apparaten:

Met de One Remote Control bedien je alle apparaten die aangesloten zijn op je (Neo) QLED TV. De nieuwe Solar One Remote Control is bovendien ecovriendelijk. Hij is deels vervaardigd van gerecycleerd materiaal, en werkt op zonne-energie. Hij is zowel via de zon als binnenverlichting op te laden.


Een TV doos speciaal ontworpen voor upcycling om te werken aan het milieu. Maak verschillende huishoud voorwerpen met je TV-verpakking. Volg de instructies die gegeven zijn en creëer een geweldig voorwerp.Geüpdatet op 22 jun. 2022
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2023

Inloggen

Welkom bij Krëfel

Vul je gegevens in en ga verder

Nog geen account? Registreer

Wachtwoord vergeten?

of