google home banner

Google Home

Google Home is tegelijk een krachtige speaker en een persoonlijke assistent. Speel je muziek. Stel vragen. Bel je vrienden. Bedien je huis. Het is je eigen Google, altijd klaar om te helpen.

 

google assistant

Laat je helpen door Google Assistent

Deze speaker is eigenlijk ook een Google zoekbar. Je typt je vraag niet, maar stelt deze mondeling. Je kan via de Google Assistent alles aan Google vragen, van de weersverwachting voor morgen tot het boeken van bioscoopkaartjes en het inplannen van nieuwe afspraken. Door ‘Hey Google’ of 'Oké Google' te zeggen activeer je de speaker, waarna je al je vragen kan stellen.

draadloze speaker google home

Draadloos muziek beluisteren

Google Home is een draadloze slimme luidspreker. Via WiFi en Bluetooth kan je makkelijk muziek in hoge geluidskwaliteit afspelen, rechtstreeks vanaf je Android- of iOS toestel. Zo kun je via Spotify, Google Play Music of een andere muziekdienst genieten van je favoriete muziek in je eigen huiskamer.

 
google home reminders

Ontvang nuttige reminders

De speaker zal je belangrijke reminders sturen voor afspraken en zoekt naar informatie die belangrijk kan zijn voor jou. Staan er files onderweg, is je vlucht vertraagd of heb je een nieuw bericht ontvangen, dan zal het licht bovenop Google Home branden om aan te geven dat je een notificatie hebt.

google home stemherkenning

Google Home herkent jouw stem

Als je het licht op je speaker ziet branden weet je dat er berichten zijn. Pas als je er om vraagt, worden berichten en reminders voorgelezen. Google Home is ook voorzien van stemherkenning waardoor de assistent weet wie er praat. Vraag jij om je reminders, dan krijg je niet die van je huisgenoten te horen.

 

Maak je dagelijks leven makkelijker met Google Home

Wat je allemaal kan doen met Google Home? Het is veel meer dan enkel een speaker:

 • Op Google Play, Spotify, ... muziek afspelen, pauzeren en hervatten
 • Afspraken maken en of verwijderen in je agenda
 • Het nieuws laten voorlezen
 • Een film of serie afspelen, pauzeren en hervatten op Netflix
 • Wekker zetten voor de volgende ochtend
 • Je domotica apparaten in huis beheren
 • Tekst of woorden vertalen naar andere taal
 • Een boodschappenlijst maken
 • ...

 

Modellen Google Home

Het verschil tussen deze modellen?
Allemaal zijn ze even intelligent. Het verschil is de speaker. Hoe groter de speaker, hoe krachtiger het geluid. De Google Home Max zal dus het krachtigste geluid bieden, gevolgd door de Google Nest Audio en de Google Nest Hub. De Google Home Nest Mini is de tweede generatie van de Mini speaker en heeft wel een krachtiger geluid dan zijn voorganger (de eerste generatie heette gewoon Google Home Mini). Er is echter nog altijd wel een duidelijk verschil in geluidskwaliteit met de grotere speakers. De Google Nest Hub is het enige model dat je ook via een touchscreen kan bedienen bovenop de stembediening.

 

Uitgelichte features

Handsfree bellen

Bellen was nog nooit zo gemakkelijk. Jouw smartphone moet niet eens in de buurt liggen. Zeg simpelweg: “Hey Google, bel mama”. En hij belt naar jouw mama, niet naar een willekeurige mama. De Google Home bevat stemherkenning zodat hij jouw contacten zal bellen, jouw agenda beheert en jouw favoriete playlist afspeelt. Zodat je niet plotseling de mama van je partner aan de lijn krijgt. Een luie dag? Bestel gewoon een pizza vanuit de zetel. Alles wordt mogelijk!

Wekker instellen

Gedaan met die vervelende buzzer! Sta op met jouw favoriete muziek. Stel jouw wekker in van op een afstand met enkel jouw stem. Je moet zelfs niet meer je arm bewegen om lekker te snoozen. Eens vlot uit de lakens geraakt, zet je de ochtend verder met jouw favoriete ochtendplaylist. Alles steeds met een simpel stemcommando. Nog aan het twijfelen over jouw outfit van die dag? Google Home geeft je meteen de weervoorspelling in jouw regio.

 

Compatible producten en domotica

connecteer google home met domotica

Bestuur thuis al je toestellen met je stem

Met Google Home kan je ook jouw smart home technologie besturen. Gebruik je stem om je domotica-apparaten te bedienen. Steeds meer bekende merken werken samen met Google om hun apparaten vlot te verbinden met Google Home. Zo kan je bijvoorbeeld Philips Hue lampen al vlot aan- en uitschakelen met je stem. Zo kan je met de juiste technologie je wasmachine, oven, thermostaat, lichten, ... allemaal bedienen aan de hand van jouw stem.

google home domotica

Stream makkelijk films, series en muziek

Google Home verbindt eenvoudig met jouw Google Chromecast. Hierdoor kan je ook stemcommando’s geven aan jouw tv. Zo krijg je snel toegang tot een database met miljoenen video’s. Alles kan verbonden worden met elkaar: smartphone, tv, geluidsinstallatie, internet en dat alles onder controle van jouw stem. Transformeer elke kamer in jouw huis tot een volwaardige ‘smart home’, de mogelijkheden worden eindeloos!

 

google chromecast

Google Chromecast

groen checkmark Compatibel met Google Home en Google Home Mini
groen checkmark Full HD Beeldkwaliteit
groen checkmark Afmetingen (BxDxH): 5,19 x 5,19 x 1,35 cm
groen checkmark Gewicht: 40 gram

Bekijk Google Chromecast >
google chromecast ultra

Google Chromecast Ultra

groen checkmark Compatibel met Google Home en Google Home Mini
groen checkmark 4K Ultra HD Beeldkwaliteit
groen checkmark Afmetingen (BxDxH): 5,82 x 5,82 x 1,37 cm
groen checkmark Gewicht: 47 gram

Bekijk Google Chromecast Ultra >

 

Google Home installeer je makkelijk

1. Plug de kabel in op het Google Home apparaat
2. Sluit de adapter met voedingskabel aan op een stopcontact
3. Download de Google Home app op je smartphone of tablet en volg de instructies

Google Home in het Nederlands

De Belgische versie van Google Assistent is gelanceerd in mei 2019. Je kon al gewoon in het Nederlands tegen Google Home praten, maar nu verstaat deze ook typische Vlaamse uitdrukkingen en is hij op de hoogte van het Belgische nieuws.

 

Ontdek de Google producten

 • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
 • BTW BE 0400.673.544
 • Copyright 2023

Inloggen

Welkom bij Krëfel

Vul je gegevens in en ga verder

Nog geen account? Registreer

Wachtwoord vergeten?

of