casques noise cancelling recommandations

Noise cancelling koptelefoons : onze aanraders

Dé ideale koptelefoon voor jezelf vinden is niet altijd makkelijk. Je bent waarschijnlijk op zoek naar de perfecte combinatie van geluidskwaliteit, luistercomfort en design. Wij geven je een overzicht van koptelefoons die op al deze vlakken hoog scoren. Ze beschikken bovendien ook allemaal over de noise cancelling technologie. Met deze noise cancelling technologie wordt omgevingsgeluid actief weggefilterd zodat je meer geïsoleerd bent van je omgeving. Ideaal tijdens een lange treinreis of wanneer je even volledige concentratie nodig hebt aan je bureau. Ontdek hier al onze aanraders.

 

Noise cancelling: wat is het?

noise cancelling
Je zal nooit meer zonder willen!

De noise cancelling technologie stelt je in staat om de beste geluidskwaliteit uit je koptelefoon te halen. Zeg vaarwel tegen het geluid van een toetsenbord dat iets te hard wordt ingedrukt of tegen het geluid van passerende auto’s. Je zal in een luchtbel van stilte belanden om naar je muziek te luisteren. Zo wordt je niet afgeleid tijdens het werken of studeren. Of je kan kiezen om te ontspannen en volledig op te gaan in een film door de audio te beluisteren via de koptelefoon met noise cancelling.

Hoe werkt het exact?

Deze koptelefoons en oortjes zijn uitgerust met een microfoon die omgevingsgeluiden meet en analyseert. Een tegenovergesteld geluidssignaal van dit omgevingsgeluid wordt dan gecreëerd. Zo zullen deze geluiden elkaar opheffen waardoor het omgevingsgeluid verdwijnt. Hierdoor is het niet meer nodig om je muziek steeds harder te zetten om boven storende geluiden uit te komen, wat de gehoorschade door een te hoog volume zal beperken.

 

Onze aanraders : koptelefoons

noise cancelling koptelefoon Headphones 700 Bose
De Bose Headphones 700

A star is born! Afgelopen zomer onthulde het Amerikaanse merk zijn gloednieuwe noise cancelling koptelefoon, een evolutie van de beroemde QuietComfort 35. Deze koptelefoon met ultrastrak design biedt maar liefst 11 niveaus van noise cancelling. Het is nu al een van de populairste referenties op de markt. Wij zijn ook fan door:

 • De verbluffende kwaliteit van noise cancelling
 • De eenvoudige en effectieve touchbediening
 • De effecten van noise cancelling op telefoongesprekken
Ontdek de Bose Headphones 700

 

De Sony WH-1000XM3

Deze koptelefoon wordt door velen gezien als de beste koptelefoon met noise cancelling op de markt. Dankzij de sterke HD Noise Cancelling Processor kan je jezelf helemaal afsluiten van je omgeving en focusen op de muziek. Na het gebruiken van deze koptelefoon zouden we veel moeite moeten doen om iets slecht erover te bedenken, maar de positieve punten zijn duidelijk:

 • De erg geavanceerde noise cancelling functie
 • De nauwsluitende comfortable oorkussens
 • Een accuduur tot 30 uur met noise cancelling ingeschakeld
Ontdek de Sony WH-1000XM3

 

noise cancelling koptelefoon Jabra Elite 85h
De Jabra Elite 85h

Bij deze koptelefoon haalt de noise cancelling functie misschien niet hetzelfde niveau als de toppers van Bose of Sony, maar deze koptelefoon verdient nog steeds duidelijk zijn plaats bij de toppers. Grote voordelen zijn de helderheid van de geluidsweergave en de intelligente verbinding die het mogelijk maakt om meerdere apparaten tegelijk te koppelen, maar ook:

 • Een goede prijssetting voor een koptelefoon met noise cancelling
 • De hoofdtelefoon pauzeert automatisch wanneer je deze afzet
 • Een opmerkelijke batterijduur van 36 uur met noise cancelling
Ontdek de Jabra Elite 85h

 

noise cancelling koptelefoon Marshall mid anc
De Marshall Mid A.N.C.

De Mid A.N.C. van Marshall is een koptelefoon met actieve noise cancelling die gebruik maakt van vier microfoons om continu omgevingsgeluiden te meten en te lokaliseren om te voorkomen dat je iets te horen krijgt wat je niet wil horen. Het biedt je tot 20 uur draadloos luisterplezier, maar daarnaast ook nog:

 • Een goede prijssetting voor een koptelefoon met noise cancelling
 • Een charmant en stevig vintage design
 • Een inbegrepen kabel om verder te luisteren als de batterij bijna leeg is
De Marshall Mid A.N.C is tijdelijk niet beschikbaar.

 

Onze aanraders: oortjes

noise cancelling oortjes sony

De Sony WF-1000XM3

Klein, maar krachtig. De WH-1000XM3 oortjes zijn geïnspireerd op de bovenvermelde Sony WH-1000XM3 koptelefoon. Ze bieden een noise cancelling niveau dat in de buurt komt van deze koptelefoon. Sony stelt hiermee alweer een toonaangevend product voor met een hoge geluidskwaliteit in extra klein formaat. We vinden deze oortjes ook echte toppers dankzij:

 • Het nauwkeurige en perfect uitgebalanceerd geluid
 • De kwaliteit van afwerking van de oortjes en case
 • De batterijduur tot 24 uur dankzij de oplaadcase
Ontdek de Sony WF-1000XM3

 

noise cancelling oortjes apple
De Apple AirPods Pro

De eerste draadloze oortjes met noise cancelling van Apple zijn een schot in de roos. De AirPods Pro zijn succesvol in het dempen van externe ruis, maar je kan ook kiezen voor een modus waarbij stemmen van mensen om je heen er wel doorheen komen. Naast de noise cancelling, vinden we de oortjes ook goed door:

 • De snelle verbinding en het gebruiksgemak
 • Het kleine formaat en lichte gewicht
 • Het innovatieve ventilatiesysteem dat lucht in het oor circuleert om een gevoel van afstopping te voorkomen
De Apple Airpods Pro zijn tijdelijk niet beschikbaar

 

noise cancelling oortjes huawei

De Huawei Freebuds 3

Dit zijn de eerste open oortjes met noise cancelling op de markt. Voorheen waren er enkel noise cancelling modellen die je dieper in je oor moet duwen. Het design lijkt op datgene van de AirPods, maar ze onderscheiden zich onder andere door hun lagere prijs. Daarnaast beschikken ze ook over de volgende voordelen:

 • Een revolutionaire stemsensor
 • Een stabiele en snelle Bluetooth 5.1 verbinding
 • Een snelle doorvoer van audio met bijna geen verlies van geluidskwaliteit door compressie
Ontdek de Huawei Freebuds 3

 

Ontdek de koptelefoons