Logo
   Categorieën
   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-banner-mobile
   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-banner-mobile
   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-banner-mobile

   Ontdek de X Force Flex 11.60!

   De Rowenta X Force Flex 11.60 snoerloze stofzuiger combineert hoge prestaties met een nooit eerder vertoonde ervaring. Deze stofzuiger combineert Flex-technologie, een bedieningsscherm, een Stop&Go-stand, LED-verlichting en nog veel meer. Stofzuig je hele huis zonder je stofzuiger te moeten opladen dankzij de 45 minuten batterijduur.  Hij is uitgerust met verschillende borstels en een oplaadstation en is zo de ideale bondgenoot om stof en dierenharen te verwijderen. 
   Deel

   X-Force Flex 11.60

   De beste schoonmaak-ervaring!

   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-ecran-image

   Bedieningsscherm

   Dankzij het bedieningsscherm houd je gemakkelijk  het vermogen en het batterijniveau van je stofzuiger in de gaten. Hiermee bereik je een perfect evenwicht om je schoonmaaksessies te optimaliseren. De stofzuiger is uitgerust met 3 geavanceerde modi, waaronder de eco-modus. 

   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-flex-image

   Flex-technologie

   De X Force Flex 11.60 is uitgerust met Rowenta's Flex-technologie, waardoor je toegang hebt tot elk hoekje. Je hoeft je niet meer te bukken om de plekjes onder je meubels te bereiken, want deze stofzuiger gaat nu 4 keer verder en biedt het vuil geen enkele kans meer.

   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-animaux-image

   Kit voor dieren 

   Deze stofzuiger wordt geleverd met een kit voor dierenliefhebbers. Uitgerust met een gemotoriseerde miniborstel, een kierenzuiger en een bankborstel, verwijdert hij grondig alle haren en stof.

   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-autonomie-image

   Langere autonomie

   De motor bereikt een zuigkracht van 130 AirWatts en de verwijderbare 25,2W batterij maakt een autonomie van 45 minuten mogelijk. Met een tweede batterij kom je zelfs aan een autonomie van 1u30. 

   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-stop&go-image

   Stop & Go positie

   Heb je een kleine pauze nodig tijdens het stofzuigen? Geen probleem, dankzij de stop & go-stand blijft je stofzuiger uit zichzelf rechtop staan. Zo kan je hem eenvoudig in het midden van de kamer laten staan en het stofzuigen later hervatten. 

   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-boost-image

   Boost-functie

   Geniet van kracht binnen handbereik met Rowenta's boost trigger. Activeer hem voor elk dagelijks ongelukje of wanneer je tijdens het stofzuigen eens wat meer kracht nodig hebt. Met de boost-functie kan je met meer kracht stofzuigen zonder energie te verspillen. 

   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-vision-image

   Deep Power Vision

   De X Force Flex 11.60 heeft een uniek Deep Power Led Vision kopstuk waarmee je ook groot vuil opzuigt. Verwijder vuil van harde vloeren, tapijten, vloerkleden en grote oppervlakken met de 180° draaibare kop. 

   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-hygiène-image

   Ultieme hygiëne

   De stofzuiger garandeert een onberispelijke hygiëne en een ultieme filtratie dankzij de 99,99% filtratie technologie. De X Force Flex 11.60 zuigt deeltjes op en verspreidt zuivere lucht om je zelfs van de kleinste deeltjes te verlossen!  

   FH-SDA-rowenta-rh9879w0-entretien-image

   Gemakkelijk te onderhouden 

   De X Force Flex 11.60 is uitgerust met een gemakkelijk te bereiken en leeg te maken stofreservoir met een inhoud van 0,9 liter. Je hoeft bijvoorbeeld niet eerst de hele buis te verwijderen om het stofreservoir te kunnen legen. De filter, het stofreservoir en het cycloonsysteem zijn overigens allemaal afwasbaar met water, waardoor je stofzuiger brandschoon blijft. 

   X-Force Flex 11.60

   Volg ons

   Ontdek onze socialemediakanalen

   Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Geüpdatet op 29 jul. 2022