Wijnklimaatkasten

Een wijnkelder kopen? Onze wijnkoelkast adviseur helpt jou aan de hand van enkele vragen bij je zoektocht naar de ideale inbouw wijnklimaatkast.

Onder de wijnkoelkasten zijn er twee soorten te onderscheiden: een wijnbewaarkast en een wijnklimaatkast. Een wijnklimaatkast zorgt ervoor dat je wijn constant op ideale drinktemperatuur blijft. Zo heb je altijd lekkere wijn achter de hand voor een diner met gasten, een gezellig avondje televisie of een romantische tête-à-tête met je partner. Je neemt de fles wijn gewoon zo uit je wijnklimaatkast. Geen gedoe meer met het zoeken naar een goede plek om je wijn te bewaren, in een wijnklimaatkast kan je aan de hand van temperatuurzones verschillende wijnen tezamen stockeren en koelen. Witte wijn, rode wijn, mousserende wijnen… Het kan allemaal op één dezelfde plaats. Een droom voor een wijnkenner!

Je kan kiezen uit verschillende klimaatklasse, groottes en aantal te bewaren flessen en uiteraard stijlvolle designs. Genoeg opties bij Krëfel! Bovendien zijn er heel wat wijnkoelkasten die met ecocheques betaald kunnen worden – altijd handig. Wil je een wijnkoelkast kopen, ontdek dan ons uitgebreid aanbod. Ontdek ook onze wijnkoelkasten in promo. Kortom, bij Krëfel vind je gegarandeerd jouw ideale wijnkoelkast! 

Ontdek: Ervaar het gemak van onze groot elektro service! | Op zoek naar een inbouwmodel?

Uitgelichte merken: Liebherr | La Sommelière | Haier

Volledige beschrijving
banner-image-0

Toon als

per pagina